Wonen

Vanaf het grote terras, waar je ’s avonds heerlijk in de avondzon kunt eten aan een lange tafel, kom je in de ruime woonkamer met keuken. Hier kun je gezellig bij de grote open haard zitten als het wat kouder is, of een spelletje spelen aan de eettafel. Er is een grote koelkast, een afwasmachine en een gasfornuis met zes pitten en twee ovens voor alle lekkere maaltijden, die hier bereid kunnen worden. Er is servies en bestek in grote aantallen aanwezig.
Verder is er een grote bibliotheek met een mooie collectie boeken, een groot tv scherm voor het afspelen van één van de vele dvd’s zowel voor volwassenen als voor kinderen ( er is geen schotel, dus geen televisie) , veel cd’s, zowel klassiek als pop , een kast vol spelletjes van kaarten tot mahjong en natuurlijk overal wifi .
Het buitenhuis heeft een simpel keukentje, waterkoker, koffiezetter en een flinke koelkast . Er staan lange tafels voor ontbijt en lunch.
Het huisje “Pimpernel” is van alle gemakken voorzien met gasfornuis, koelkast, oventje ,koffiezetter enz. Ook hier is er een tv(tje) en dvd speler om leuke, grappige of ontroerende films te kijken. Op het terras kun je ontspannen en van het uitzicht genieten.